Amalie Leth-Nissen styrer sikkert mod Ladies European Tour. Efter de to første runder af Q-School Final Stage ligger Smørum-spilleren på andenpladsen i turneringen i 8 under par. Hun har nu spillet både South og North Course på La Manga, og har indtil videre blot lavet én bogey. Det er tårnhøj klasse.

Der er otte amatører i feltet, Amalie er én af dem; en anden er franske Natasia Nadaud, som fører i 9 under par.

Det er de 20 bedste og delt, der får et kort til LET, og den grænse ligger på 2 under par, og er bestemt stadig også opnåelig for de tre andre danskere i feltet, men det skal lige bemærkes, at der er et ’cut’ efter fjerde runde, således at kun Top60 og delt kommer med i finalerunden, og efter to runder ligger de tre andre danskere nu desværre udenfor Top60. Ikke meget, men de skal lige levere to gode runder mandag og tirsdag, tak.

Fie Olsen er i +2 (delt 63.) efter 71 på North og Linette Holmslykke, efter 77 (+4) på South, og Sofie Kibsgaard Nielsen, efter 74 på North, er begge +3 (delt 74.).

Foto: Tristan Jones/LET.

Forrige artikelSikker sejr til Rozner – Top10 til Møllens
Næste artikelTeam Singh vandt PNC Championship
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.