Fire birdies på de sidste fire huller. Det var det effektfulde punktum, som Sofie Kibsgaard Nielsen satte for Investec South African Women’s Open på LET. Den stærke slutspurt bragte hende fra +2 til -2, og en delt 16. plads i turneringen, der ganske overbevisende blev vundet af belgiske Manon De Roey (billedet) i 14-under par. Gabriella Cowley og Mamoka Kobori delte andenpladsen, 4 slag efter. Med det resultat sikrede Cowley sig den samlede sejr på den sydafrikanske kvindetours rangliste.

16.pladsen er Sofie Kibsgaards bedste resultat siden ottendepladsen i sæsondebuten i Kenya i februar. Hun rykker frem til 36. plads på LET’s rangliste, hvor Bronte Law fortsat fører, nu med Manon De Roey på andenpladsen.

Foto: Tristan Jones/LET

Forrige artikelRasmus Neergaard-Petersen vandt på Challenge Tour
Næste artikelFlot sjetteplads til Emily i LA
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.