Den 29-årige franskmand Antoine Rozner vandt sin tredje DP World Tour-sejr i sikker stil, da han søndag cruisede en klar sejr hjem i AfrAsia Bank Mauritius Open.

En finalerunde i 67 slag (-5) bragte han til 19 under par samlet, helt 5 slag bedre end spanske Alfredo Garcia-Heredia og hele 7 slag beder end landsmanden Julien Brun på tredjepladsen.

Senere i dag kan Rozner, Brun og co. måske få mere at juble over, hvis sejrsfesten også kan suppleres med et VM i fodbold….

Inden finalen var Christoffer Bring bedste dansker, men indtil dagens sidste hul havde han en skidt dag.  Rookien fra Næstved var 7 over par efter dagens 10 første huller, men fik så styr på spillet tre birdies en bogey og en afsluttende eagle resulterede i en runde i 75 slag (+3) og Bring dumpede tilbage til delt 20. plads. Niklas Nørgaard gik 3 under, 69, og det gav en Top10-placering som delt nier. Også Thomas Bjørn havde en god søndag. Han var tidligt ude, gik 69, og sluttede på delt 49. plads.

Det er værd at bemærke, at svenske Simon Forsström, der spillede Nordic League i januar, førte dén rangliste inden han sikrede sig et Challenge Tour-kort midt i sæsonen, og siden avancerede til DPWT via Q-school, fik del i fjerdepladsen. Mauritius Open er en meget lille turnering, så hans kort er langt fra sikret, men det er en god start på sæsonen, og en rigtig god måde at gå på juleferie på.

Foto: Getty Images

Forrige artikelCharlie Woods kopierer Tiger 100 %
Næste artikelNæsten fejlfri Amalie styrer mod LET
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.