Det er Justin Thomas og hans far, der fører PNC Championship efter første runde, men selvfølgelig var det Tiger Woods og hans 13-årige søn, Charlie, der stjal fokus.

For ikke nok med, at Charlie Woods kopierer sin fars spil, og åbenlyst har arvet hans talent. Men sandelig om han også stiller op med en skade!

Charlie har vredet om på foden, og har lidt svært ved at støtte 100 % på venstre ben, så han haltede rundt på Ritz-Carlton Golf Club. Det så dog ikke ud til at påvirke kvaliteten af spillet voldsomt: Team Woods var rundt i 59 slag (-13), nok til at dele andenpladsen med Vijay Singh og hans søn. De er to slag efter Justin og Mike Thomas, der blot skulle bruge 57 slag.

Synes man at scores er meget lave, så skyldes det at formatet er scramble. Spillerne vælger det bedste drive, og begge slår så videre derfra, hvor efter man igen vælger det bedste o.s.v.

Finalerunden i aften har Tiger og Charlie i førerbolden med Tigers bedste ven, Justin Thomas og farmand, Mike. Det er næsten tre en halv generation samlet i én bold. Og man må forvente en aldeles høj underholdningsværdi.

Foto: Getty Images

Forrige artikelAmalie fører Q-school
Næste artikelSikker sejr til Rozner – Top10 til Møllens
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.