Amalie Leth-Nissen fører Q-school final stage til Ladies European Tour, der i dag er gået i gang på La Manga i Spanien.

Her får Top20 og delt en kategori 11 status til LET i 2023, og der skal spilles fem runder.

Amalie Leth-Nissen kom direkte til Final Stage på grund af sin placering som nummer 21 på amatørernes verdensrangliste, og meget tyder på at hun kan gå pro-vejen inden jul. Hun gik 1 runde på North Course (par 71) i helt fejlfrie 64 slag, og de 7 under par er 2 slag bedre end nummer to, tyske Sophia Hausmann og norske Dorthea Forbrigd.

Også Linette Holmslykke lagde fint ud. Hun gik 1 under på samme bane, og er placeret som nummer 30, men bare ét slag fra Top20, der aktuelt er en 14. plads i 2 under. Sofie Kibsgaard Nielsen var rundt i par 73 på South Course, og er nummer 45, mens Fie Olsen er 2 over par på South Course. Placeringen som nummer 83 lyder værre end den reelt er. 4 slag med fire runder tilbage, er ikke umuligt. Langt fra.

Foto: Jesper Vinzents

Forrige artikelFransk dominans på Mauritius
Næste artikelCharlie Woods kopierer Tiger 100 %
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.