Da der var spillet et par timer af KLM Open på The International i Amsterdam, troede man ikke sine egne øjne. Nicolai Højgaard (billedet. Foto: Mette Novrup) var i delt føring i -5 og Søren Kjeldsen lige efter i -4.

Helt så overbevisende var det ikke til slut, men med en afsluttende birdie kom Højgaard tilbage til -5 og beklæder en delt andenplads, et slag efter Callum Shinkwin, England. Kjeldsen er delt 26 i -2, Jeff Winther delt 49 i -1 og Lasse Jensen delt 65 i par. Jævnbyrdigheden er stor, og vi får se, hvad der sker i morgen.

Challenge Tour

Det samme gælder i Open de Portugal på Morgado, hvor jævnbyrdigheden er endnu større. Benjamin Poke er delt 24 i -1, Marcus Helligkilde og Oliver Hundebøll delt 39 i par, mens Mark Haastrup, Nicolai Tinning og Jeppe Huldahl ligger som 61 i +1. Det ligger formentlig tungt for Rasmus Højgaard som 113 i +4, men han har jo evnen til at eksplodere i birdies, så måske ….

Q-school

Andreas Hillersborg lå i -2 for dagen og -1 i alt efter 11 huller af tredje runde, hvor der var cut. På de resterende huller fik han fire pars, to birdies og en eagle! Pludselig dukkede han op som delt 13 i samlet -5 og er fredag med til at spille om de pladser, der kvalificerer til stage 2.

Desværre havnede Christian Dahl uden for cuttet i +3, og Daniel Nygaard sluttede i +19.

Forrige artikelAarhuspar på atmosfærefyldt long stay
Næste artikelJeg håber, jeg også kan spille næste år
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.