Niklas Nørgaard Møller (billedet/Getty) gik den sværeste af de tre baner i Alfred Dunhill Links Championship, Carnoustie, i -3 og ligger dermed delt nr. 5 i -10. Han deler med Antoine Rozner, efter at de har haft identiske scorer i alle tre runder, så det virker naturligt, at de skal gå sidste runde sammen.

Richard Mansell fører stadig, nu i -15, fire slag foran Daniel Gavins, Alex Norén og Ryan Fox, men svigter Mansell endelig, er der mange om buddet.

Evt. også Rasmus Højgaard, der er nr. 8 i -8, og som havde det hårdt i rundens afslutning. Først reddede han par efter et skidt udslag på 17, og derefter syntes hans udslag at havne et stykke ude i byen St. Andrews på 18. Den ramte et eller andet og blev på banen, så han endog var tæt på at få en birdie. Lad os håbe, at han kan være lige så heldig søndag.

Den tredje, der klarede cuttet, som i dag blev fastsat til -1, var Thorbjørn Olesen -2. Søren Kjeldsen og Nicolai Højgaard som 64 i par ville normalt være med i finalerunderne, men pga. Pro-Am-delen får de kun de normale præmiepenge som nr. 64 og lige.

Også Lucas Bjerregaard skal på banen, fordi han og hans pro-am-makker ligger ligger delt 11 sammen med bl.a. Rory McIlroy og hans far og Niklas Nørgaard møller med sin makker – men Bjerregaards placering tæller kun i Pro-Am’en.

I Hopps Open de Provence fører svenskeren Joel Sjöholm -12. Benjamin Poke er nr. 9 i -7, Nicolai Kristensen nr. 18 i -5, Martin Leth Simonsen nr. 25 i -4 og Victor Bjørløw nr. 57 i +1.

I LPGA Ascendent er det ingen super dansk dag. Med to huller tilbage er Emily Pedersen nr. 17 i -4 (+3 for dagen), mens Nanna Koerstz Madsen er i klubhuset i -1 (+2 for dagen). I Toppen fører Xiyu Lin i -12 foran Charley Hull -11 og Lydia Ko -10. Lin og Hull efter 15 huller, Ko efter 17.

 

Forrige artikelNiklas Nørgaard Møller stadig nr. 3
Næste artikelNiklas nr. 7, Rasmus Højgaard nr. 17 og Martin Leth Simonsen nr. 5 efter -8 i slutrunden
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.