I sidste runde af Trust Forsikring Championship i Køge ikke blot forsvarede Alexander George Frances (billedet/ Getty)  fra Møn Golfklub sin føring. Han udbyggede den til fem slag, da han sluttede birdie-eagle-par på hullerne 16-18.

Mønboen spillede sig dermed frem som nr. 5 på Road to Europe, hvor der netop er fem kort til Challenge Tour på spil, så lad os håbe, at han kan holde den placering.

Svenskerne Pontus Samuelsson og Björn Åkesson delte andenpladsen i -9, og så var der tæt af danskere: 4. Marcus Garfield Hansen, Fredensborg og Jonathan Gøth-Rasmussen, Søllerød -7. 6. Jonas Lykke-Petersen, Hillerød, Sebastian Wiis, Odder og Andreas Halvorsen, Norge -6.

Peter Launer Bæks placering som nr. 9 i -4 rykkede ham frem som nr. 3 på Road to Europa, og feltets to bedste amatører var Christian Vinther Hansen, Næstved og Malte Skanning, Holstebro som delt nr. 12 i -2.

Forrige artikelTåge over London og vild slutspurt på PGA Tour
Næste artikel4 danskere klarede cuttet på Wentworth – fredags round-up
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.