Tåge over London er ligesom ikke en nyhed, men tågen driller på Wentworth, hvor ikke alle – herunder Søren Kjeldsen (-2) og Oliver Hundebøll (+1) ikke nåede rundt torsdag og nu har fået afbrudt spillet lige som dem, der har slået tidligt ud fredag.

Vi skal altså vente længe i aften på at se om Marcus Helligkilde kan fastholde sin førsteplads. Han har starttid 14.10 og den bliver jo en del forsinket.

PGA Tour har indledt sin Fall Season med Fortinet Championship i Californien. Her har Lucas Herbert lagt sig i spidsen med en runde i 63 slag (-9). Han sluttede runden af med seks birdies i streg!

Turneringen har deltagelse af to af USA’s Ryder Cup-spiller – og kaptajn, Zach Johnson – og de ligger nogenlunde samlet. Johnson selv og Justin Thomas er delt 20 i -3, mens Max Homa, der er forsvarende mester, er 1 slag efter.

Foto: Getty Images

Forrige artikel10 birdies! Marcus Helligkilde fører på Wentworth
Næste artikelNy sejr til Alexander George Frances
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.