Det blev til en endnu en god uge på LPGA Tour for Nanna Koerstz Madsen, som sent søndag sluttede på delt 16. plads i Volunteers of America Classic i Texas. Hun gik sidste runde i par, det kunne godt være blevet en lille smule bedre, da hun desværre af med en bogey på 18.

Sejren gik til 22-årige Cheyenne Knight (foto), der straks dedikerede sejren til sin bror, Brandon, som mistede livet i en tragisk trafikulykke for ti år siden. Det var hendes første sejr på LPGA.

Kevin Na puttede sig til sejren i Shriners Hospitals for Children Open i Las Vegas, hvor ingen holede flere meter putts end han. Det vigtigste var dog en lille en på godt og vel en meter på andet omspilshul, der gav ham sejren foren Patrick Cantley, som nu har en sejr og to andenpladser på TPC Summerlin indenfor de seneste tre sæsoner.

På en dag, hvor førerbolden med Na og Cantley forholdt sig scoringsmæssigt roligt, var hhv. -1 og -3 i finalerunden nok til at sikre omspil i -23.

-15 rakte kun til delt 18. plads, så det var vist meget godt at Rory McIlroy ikke var med. Nordireren havde et voldsomt udfald mod European Tours baneopsætning, som han kritiserede for ikke at være svær nok, i sidste uge, hvor hans -15 kun gav en plads midt i feltet i Skotland. Turneringen i Las Vegas viste dog, at PGA Tour banerne heller ikke altid er lige svært sat op.

Foto: Getty Images

Forrige artikelSå vandt Niklas Nørgaard Møller
Næste artikelMcIlroy blev Player of the Year
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.