Puha, det var da en gave, gispede Niklas Nørgaard Møllers forældre, da nordmanden Jarand Arnøy kludrede sig til en bogey på 17. hul af Race to Himmerland.

Møller sværger, at han aldrig ser på et leaderboard, men den reaktion røbede, at det var tæt mellem ham og nordmanden. Faktisk lå de efter Møllers par lige i -15.

På 18 slog Møller på fairway, hvorefter Arnøys drive gik i vandet. Begge gik derefter venstre om green og toputtede, men det var par for danskeren og bogey for konkurrenten, så efter et væld af andenpladser ikke bare vandt Nørgaard Møller i -15, men bragte sig så langt foran på Order of Merit, at han formentlig vinder den.

Mathias Gladbjerg blev nr. 3 i -12 og amatøren Andreas Hillersborg fik selvtillid før Tourskolens stage 2 som nr. 4 i -11, mens Victor Østerby blev delt 5 i -10.

To af de fem kort til Challenge Tour er optaget af Christopher Sahlström og Gudmundur Kristjansson, der begge har vundet tre gange i sæsonens løb. Derfor er der kun tre kort mere at spille om, og Nicolai Kristensen, der lå i -5 efter 11 huller, brød sammen og kom kun rundt i -1, så han blev delt nr. 9. Derfor ligger han lige uden for de kortgivende placeringer før den kommende uges sæsonfinale på Nordic League i Estland.

Forrige artikelWinther, JB Hansen (ET), Rasmus Højgaard 4 (CT) alle på delt 4. plads, Hundebøll nr. 2
Næste artikelNy Top20 til Nanna
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.