Igen i Landeryd Masters fik Niklas Nørgaard Møller en topplacering, der konsoliderer hans placering som nr. 2 på Nordic Leagues Order of Merit, hvor de fem forreste får kort til Challenge Tour.

Igen manglede han kun et enkelt slag i at dele topplaceringen, da han i -14 blev delt nr. 4, mens tre svenskere spillede omspil om sejren. Victor Theandersson sejrede foran Linus Liliedahl og Gabriel Axell.

Aberdeen

I Aberdeen Standard Investment på LPGA/LET er anden runde ikke færdigspillet, men der er næppe nogen, der når i nærheden af Mi Jung Hur, der fører i -14, to slag foran Moriya Jutanugarn, og begge er færdigspillet.

Det er også de tre danske spillere, af hvilke Nanna Koerstz Madsen ligger som 31 i -3, mens Emily Pedersen formentlig endelig klarer et cut igen. Aktuelt er hun nr. 60 i par, og i teorien kan det stadig gå galt, men det gør det forhåbentlig ikke i praksis. Nicole Broch Larsen i +1 er derimod færdig for denne gang.

Västerås

I Västerås Open på LETAS/Swedish Golf Tour har Louis Markvardsen klaret cuttet som nr. 48 i +5. Cuttet blev +6.

Forrige artikelTre danskere har sejrschance i Ry
Næste artikelSpieth har fundet formen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.