Wishbone har sat strøm til deres populære letvægtstrolley.

Den meget populære letvægttrolley, Wishbone ONE, har fået en elektrisk storesøster. NEO hedder den, og den har præcis de samme egenskaber som den traditionelle ONE-trolley, bare tilsat strøm.
Med batteri er den samlede vægt under 10 kilo, og det lille Lithium 12.8v batteri, der yder en motorkraft på 180 w kan ifølge producenten med lethed holde til 18 kuperede huller. Skulle det ske, at batteriet går dødt inden afslutningen på runden, kan man benytte den som traditionel trolley, ved med et snuptag at rykke det ene hjul ’et hak ud’. Men det skulle jo nødigt blive nødvendigt.
Noget af det, der har gjort ONE populær, er at den er så utroligt let – og let at folde sammen. Det samme gælder for NEO. Ét klik på grebet midt på er nok til at man folder den i én bevægelse. Hjulene klikkes af ved et enkelt tryk.

Frihed
De seneste år er salget af el-trolleys eksploderet på det danske marked. Det skyldes flere årsager. Dels at de er blevet væsentligt billigere end tidligere – Wishbone NEO koster blot 6.500 kr. – dels at batterierne er blevet meget bedre. Lithium batterier er mere effektive, mindre og lettere end de gammeldags batterier.
NEO har en ’cruise control’-funktion, så man kan indstille den til en given, passende hastighed mellem 0-7 km/t og derfor kan have begge hænder fri.

Netop friheden er noget af det, man oftest hører brugere af el-trolleys fremhæve som en fordel – uanset om man spiller det meste af sin golf på en kuperet eller relativt flad bane.

Forrige artikelTitleist’s nye metalwoods
Næste artikelTirsdagsanekdoten undersøger, hvornår man skal starte arbejdet, hvis man vil på college i 2024
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.