Jævnbyrdigheden var kolossal, da DGU afviklede Elite II i weekenden, og begge grupper på sværdsiden blev afgjort i omspil.

Hos herrerne i Helsingør spillede Hamish Brown, Aalborg og Jacob Skov Olesen, Næstved (billedet af Laus Bjerre Christensen) begge sublimt i sidste runde, som de gik i -5. Dermed sluttede de delt i -11 og måtte ud på tre omspilshuller, før Olesen havde vundet. Nr. 3 blev Frederik Birkeland, The Scandinavian -8.

Efter to af de tre runder hos drengene i Frederikshavn førte Emil Panum Kjeldsen, for hvem det både kan være godt og skidt at være Søren Kjeldsens søn. Farmand kan formentlig trøste Emil med, at erfaringer er vigtige. Efter fem huller i sidste runde lå han i +5, men røg så ind i en ærgerlig nedtur og sluttede som delt 6 i +15.

Dermed blev sejren en sag mellem Jens Thygesen, Randers og Magnus Østergaard, Hjørring, der sluttede i +10, hvorefter Thygesen sejrede i omspillet. Magnus Frederiksen, Københavns GK blev nr. 3 i + 11.

 

DEL
Forrige artikelFørste sejr i fem år
Næste artikelTirsdagsanekdoten ser på to markante fødselsdage
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.