Jon Rahm (billedet/ Getty) klarede med en sidste spurt cuttet i Farmers Insurance, og med en anden runde i -6 nåede han frem på en udelt andenplads, to slag efter Samuel Ryder, der kæmpede godt mod bogeyfarer, men aldrig fik sat samme overbevisende spil op med mange birdiechancer som i de to første runder.

Par til Ryder betyder, at han fortsat fører i -12, men Rahm i -10 er nu favorit, især da de færreste tror på, at Ryder kan stå for presset ved at gå i bold med Rahm. Bemærk i øvrigt, at turneringen slutter i aften.

Tony Finau lå på cutgrænsen par efter anden runde. Så gik han tredje runde i -8 og er måske Rahms nærmeste konkurrent.

I Dubai færdiggør man aktuelt anden runde, og den aktuelle status for danskerne er med antallet af færdiggjorde huller i parentes: 7. Thorbjørn Olesen -7 (18). 28. Thomas Bjørn -4 (8). 47. Marcus Helligkilde og Niklas Nørgaard Møller -3 (118). Oliver Hundebøll -3 (8). 64. Rasmus Højgaard -2 (18). Nicolai Højgaard -2 (6). 121 Søren Kjeldsen +4. 129. Jeff Winther +6.

Cutte kan let gå til -3, før runden sluttes.

PS Mens dette blev skrevet, fik Thomas Bjørn en snemand, otter, på hul 9 og ligger nu på den gale siden af cuttet.

 

Forrige artikelLandsholdsspiller skifter til Smørum
Næste artikelTil slut klarede kun fem danskere cuttet i Dubai
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.