Det gik lidt baglæns for de danske farver, da anden runde blev færdigspillet i Hero Dubai Desert Classic. Thomas Bjørns ulyksalige snemand på hul 9 kostede ham cuttet som nr, 104 i par, og selv om de var knap så dramatisk for Oliver Hundebøll, faldt også han til +1 som nr. 110. Heller ikke Søren Kjeldsen som 120 i +4 eller Jeff Winther som 130 i +6 får weekenden med.

Det gør til gengæld Thorbjørn Olesen som nr. 18 i -7, Nicolai Højgaard som nr. 30 i -5 samt Niklas Nørgaard Møller og Marcus Helligkilde som nr. 57 i -3. Rasmus Højgaard måtte vente i mange timer, før det stod klart, at hans -1 klarede skærene.

I toppen fører en trio, bestående af Richard Bland (billedet/ Getty), England, Thomas Pieters, Belgien og den amerikanske amatør Michael Thorbjornsen i -10.

Forrige artikelRahm næsten fremme i spidsen – Olesen nr. 7 i Dubai
Næste artikelMcIlroy fører med 3 inden mandagsafslutning i Dubai
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.