Der er en rigtig god chance for, at Rasmus Neergaard-Petersen i morgen kan vinde Kolkata Challenge i Indien. Furesø-spilleren fører med fire slag til nærmeste forfølgere efter endnu en fortræffelig runde golf i Calcutta. 4 under par, 68, kunne Rasmus skrive under på, og han er dermed 15 under samlet, mens Mikael Lindberg og indiske Rahil Gangje er 11 under.

Også de tre andre danskere i finalerunderne gjorde det godt. Nicolai Kristensen (68) og Jeppe Kristian Andersen (69) deler 11. pladsen i -8, mens Lucas Bjerregaard (70) er nummer 23 i -5.

Uden indflydelse

Mens vi kan få en dansk vinder på Challenge Tour er danskerne nu uden indflydelse på topstriden i Porsche Singapore Classic på DP World Tour. Jeff Winther (71) er bedste dansker på 26. plads i -6. Det er 7 slag efter den førende australier David Micheluzzi i -13.

Niklas Nørgaard (72) er nummer 38 i -5, Marcus Helligkilde (70) nummer 44 i -4 og så faldt Rasmus Højgaard helt sammen, 76 slag, giver en 52. plads i -3. Jonathan Gøth-Rasmussen (74) er nummer 70 i +1.

Foto: Getty Images

Forrige artikelBåde Emily og Thorbjørn færdige i USA
Næste artikelDanskerdong! Sejr til Rasmus Neergaard-Petersen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.