Ribe Golf Klub og Kaj Lykke Golfklub i det sydlige Jylland var værtsbaner for landsfinalerne i Regionsgolfen.

Danmarks største holdturnering for klubgolfere, Regionsgolfen, er fortsat en stor og meget populær turnering, hvor stort hver eneste danske golfklub har hold med – de fleste i alle rækker.
I dagene 6.-8. september mødtes regionsvinderne i alle 12 landsdækkende rækker til årets landsfinaler, som i år var henlagt til de to smukke sydjyske baner Ribe Golf Klub og Kaj Lykke Golfklub. ABCD-rækkerne spillede deres landsfinaler i Ribe søndag 8. september, mens Super Veteran, Veteran og Senior-rækkerne havde finaler over to dage i Bramming fredag og lørdag.

Dragør, Furesø, CGC og Søllerød havde alle to hold repræsenteret, mens Simon’s, Hørsholm, Hjortespring og Hornbæk var de øvrige Øst-hold i finalespillet.
På Vest-siden var Breinholtgård den eneste klub med to finalehold, de ti andre klubber var Herning, Mollerup, Skanderborg, Åskov, Lyngbygaard, Royal Oak, Randers, Hobro, Trehøje og Faaborg.
Desværre kunne Hornbæks Veteran B og Furesøs Veteran D hold ikke samle holdet til den halvlange tur til Bramming, så deres modstandere, Åskov og Royal Oak blev danske Regionsgolfmestre uden kamp. I de øvrige ti rækker blev der derimod spillet på livet løs, og resultaterne magede sig således, at Vest-danmark og Øst-danmark begge fik seks landsmesterhold.

CGC Golf Club fra Vallensbæk kan bryste sig af at være dette års bedste Regionsgolf-klub, da både holdets Veteran A og B-række hold trak sig sejrrigt ud af finalerne med smalle 6-5 sejre over henholdsvis Skanderborg og Breinholtgård. Da Breinholtgårds Senior B hold havde vundet deres finale om lørdagen, var matchen mellem dem og CGC i B-rækken også en finale om at være årets bedste Regionsgolfklub, og det blev altså CGC, der løb med den ære. Stort tillykke til alle vinderhold.

Resultater
Super Veteran
A: Herning Golf Klub – Dragør 5 – 6
B: Mollerup – Søllerød 2 – 9

Veteran
A: Skanderborg – CGC GC 5 – 6
B: Åskov – Hornbæk W.O. – 0
C: Lyngbygaard – Søllerød 3 6 – 5
D: Royal Oak Golf Club – Furesø W.O. – 0

Senior
A: Randers – Simons 2 – 9
B: Breinholtgård – Hjortespring 9 – 2

ABCD
A: Hobro – Furesø 2 – 9
B: Breinholtgaard – CGC GC 5 – 6
C: Trehøje – Hørsholm 7 – 4
D: Faaborg – Dragør 7 – 4

På grund af en fejl på SD-kortet, kan vi desværre ikke bringe billeder af vinderholdene i ABCD i år.

DEL
Forrige artikelGolf og shopping i Gøteborg
Næste artikelUgens turneringer: Rolex Series i Rom
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.