Houston Open har fået ny termin fra foråret til efteråret, og det betyder at den seneste vinder på Golf Club of Houston i forstaden Humble, engelske Ian Poulter ikke stiller op i sit titelforsvar. Poulter spiller i stedet den pengestærke Rolex Series turnering, Italian Open på European Tour.

I det hele taget er der tale om et, efter PGA Tour standard, relativt svagt besat felt, hvilken de to danskere i feltet, Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen, forhåbentligt kan drage nytte af. Mens Cappelen har klaret to ud af tre cuts i sin debutsæson, så missede Bjerregaard cuttet i sidste uge i Las Vegas, hvor han aldrig kom med på birdietoget. To af sæsonens vindere, Sebastian Muñoz og Cameron Champ er med, og det samme er den svenske stjerne Henrik Stenson, men det er også det primære stjernestøv og på den baggrund må man håbe at Lucas Bjerregaard har fået rystet sin jetlag af sig og er klar til at levere på sit højeste niveau. Gør han det, så bør han kunne spille en rolle i denne uge.

GOLFTV sender alle fire dage, torsdag og fredag fra kl. 21 – Eurosport 2 kommer med efter fodbold ca. 21.40 – og i weekenden fra kl. 22. Der vil også allerede fra om eftermiddagen være Featured Groups.

Jagter top60

Som nævnt er Italian Open på European Tour en Rolex Series turnering med 7 mio. $ og det har trukket flere stjerner end Ian Poulter til Olgiata GC i Rom. Startlisten tæller de to seneste The Open-vindere Francesco Molinari og Shane Lowry, Justin Rose, Paul Casey, Matt Wallace, Bernd Wiesberger, Danny Willett, Luke Donald og mange andre store navne.

Jeff Winther (billedet) kom ind via sin fjerdeplads i sidste uge, så feltet tæller fire danskere, udover Winther er det naturligvis Joachim B. Hansen, Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn. For Winther og Hansen har fokus for sæsonen pludselig skiftet fra at sikre sig tourkortet for 2020-sæsonen til at forfølge muligheden for at spille sig ind i Top60 og dermed deltagelse i sæsonfinalen i Dubai.

Viasat Golf/Viaplay sender massivt fra kl. 10 torsdag og fredag, og fra kl. 12/12.30 lørdag og søndag.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelRegionsgolfen kårede landsmestre
Næste artikelNiklas Nørgaard Møller i centrum
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.