Blandet dansk start i årets hidtil største turnering, mens damerne er i top 10.

Rory McIlroy fører WGC-Mexico Championship efter en strålende første runde i -8 (63), der inkluderede syv birdies, en eagle på par4-hullet 1., og en enkelt bogey. Rory har op til sæsonen talt om, at han satser ensidigt på majors og WGC-turneringerne, og det ser foreløbigt ud til at have båret frugt.

Der er dog tre runder tilbage, og forfølgerfeltet består ikke ligefrem af Mr. Nobodys; Dustin Johnson er blot ét slag efter, og yderligere to efter følger Justin Thomas og Matt Kuchar.

Tyrell Hatton var ude i dagens første bold, og satte en fin standard med en 67’er (-4), der rækker til en andel i 5. pladsen med George Coetzee fra Sydafrika.

Danskerne fik en blandet start på den store turnering, der har 10,5 mio. $ i samlet præmiesum. Thorbjørn Olesen ligger delt 35 efter en runde i 1 over par, mens Lucas Bjerregaard er helt nede som nummer 63 af de 72 startende efter en 76’er. Også Bryson DeChambeau, Phil Mickelson og Jordan Spieth kom skuffende fra start. For sidstnævntes vedkommende skyldes det måske, at hans faste caddie og nære ven, Michael Greller, havde mistet sin far og derfor var rejst hjem. I stedet gik Jordan Spieths far caddie for sin søn.

Følg livescoring her.

Damerne godt med

I den anden, og noget mindre PGA Tour turnering, denne uge, Puerto Rico Open, lagde argentinske Andres Romero ud med en flot runde i 66 slag (-6), foran Sepp Straka, der trods sværere forhold om eftermiddagen gik en 67’er. Efter dem følger hele ni spillere i -4.

Følg livescoring her.

Der er to danskere med i Ladies European Tour turneringen The Pacific Bay Resort Australian Ladies Classic – Bonville (Det hedder den sgu!). Med et par huller tilbage af anden runde er både Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen i top10. Nanna som nr. 8 i -1, og Nicole som nr. 10 i par. Turneringen føres af Nuria Iturrios fra Spanien, der er 8 under par.

Følg livescoring her

Foto: Getty Images.

Forrige artikelDen personificerede regnforsinkelse
Næste artikelMød GOLFBLADET i Herning
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.