GOLFBLADET har stand ved Dansk Golf Show i Herning fra i dag og til søndag. Mød også bl.a. Thomas Bjørn og trick shot artisten David Edwards.

I dag kl. 10 åbner portene til det årlige Dansk Golf Show i Messecenter Herning. GOLFBLADET er til stede på messen med en stand, hvor man kan møde udgiver John Kristensen, annoncechef Christian Thomsen (billedet) og – i dag – vores flittige reporter Svend Novrup. Det helt dugfriske første blad i sæsonen ligger selvfølgelig til gæsterne – og er på vej ud i golfklubberne til alle dem, der ikke kommer til Herning.

Selveste Thomas Bjørn gæster også messen i dag, hvor han vil fortælle om at være Ryder Cup-kaptajn på Made in Denmarks stand og skrive autografer. Han er der mellem kl. 13-16.

Mød også David Edwards

Ganske som det er blevet en tradition, optræder trick shot artisten David Edwards et par gange dagligt, og hans show er altid en fornøjelse at overvære.

Der er mere end 100 udstillere, bl.a. fra flere af udstyrsleverandørerne og en masse danske og udenlandske golfbaner, og rejsebureauer. For første gang i mange år er Dansk Golf Union til stede på messen med en stand.

Dansk Golf Show er en del af landets største ferie- og rejsemesse, Ferie For Alle, og billetten giver adgang til alle hallerne. Det koster 100 kr. for voksne, men i dag er der 50 % rabat til pensionister.

Forrige artikelRory fører an i Mexico
Næste artikelGolfferie i Dubai
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.