Der er alle mulige gode grunde til, at tage til Dubai og spille golf. For i det moderne område, ligger der masser af lækre golfklubber. Og hvis man skulle blive træt af golfen, er der masser af andre muligheder. For Dubai er stedet, hvor alt kan lade sig gøre. Lige fra ski og sandboard, til delfindykning.

2 gode golfklubber i Dubai

I Dubai ligger der masser af gode golfklubber, og derfor er stedet også perfekt til golfferie. For man vil kunne besøge mange forskellige baner, da de ligger logistisk tæt. Derudover vil der også være baner, der passer ethvert niveau. Det er en god ide selv, at have bolde med hjemmefra. Så du kan med fordel besøge billigegolfbolde.dk, hvor du finder alt i bolde og golfudstyr.

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Golf klubben åbnede i 1993, og er derfor stadig i flot og ny stand. Golfklubben er kun placeret få minutter, fra Dubai lufthavn. Dette gør også, at mange golfere finder den helt perfekt. Du vil finde veltrimmede fairways og greens, og muligheden for at deltage i masser af turneringer. Du finder en lidt lettere rute her, som gør stedet egnet for alle typer spillere. Dette betyder at både nybegyndere, og hajer kan tage på golfferie sammen hertil.

Emirates Golf Club

Denne klub åbnede første gang i 1996, men blev allerede i 2005 designet om. Derfor er æstetikken og spiloplevelse, blevet sat i stort fokus. Men banen er også bygget således, at den er udfordrende for alle. Du kan spille op til 18 huller, og der er to forskellige baner. Dette er baner, som har 2 forskellige sværhedsgrader. Ligesom de fleste andre golfklubber, skal man huske dresscoden. Og du kan med fordel besøge made4men.dk, så du står skarpt til turen. Og selvom det er fristende, at køre et par golfsandaler i varmen er dette ikke tilladt. Heller ikke jeans, sportstøj, eller nationaltøj er tilladt på denne golfklub.

Praktisk info

Der går mange rygter om hvorvidt, alkohol er tilladt i Dubai. Og i starten var det ikke tilladt, at drikke alkohol mange steder i området. Men man har også måtte erkende, at alkohol er vigtigt for turisterne. Og eftersom at Dubai lever af turister, har de også været nødt til at imødekomme dette. Derfor kan man flere steder i Dubai, købe alkohol på stedet. Dvs. det er primært restauranter, barer, natklubber og den slags steder som servere alkohol. Ligesom i Danmark kræver det, at man har en alkoholbevilling. I kan derfor trygt besøge rejsepriser.dk og booke nogle billige flybilletter, til jeres næste golftur.

En anden ting som er meget godt, at have styr på når man besøger Dubai. Er hvorvidt der forventes, at man giver drikkepenge eller ej. Men her skal i blot føle jer hjemme, for drikkepengekulturen minder meget om den danske. Dette betyder at drikkepenge ikke er et must, men det forventes af en hvis man har fået god service. Man skal dog være opmærksom på, at drikkepenge nogen steder er inkluderet når man får regningen. Hvis du ønsker at give drikkepenge, er tommelfingerreglen at man give 10-15%. Dette kan både tildeles ens tjener, eller taxachauffør. Da arbejdsforholdene ikke altid er så gode, er det en god ide at give drikkepenge. Det vil sikre at man får en nemmere rejse, og servicen vil forblive god hvis man kommer igen.

Hvis i ønsker at rejse til Dubai, vil det mest fordelagtige tidspunkt være november-April. Her vil man opleve 22-27 grader, hvilket gør at man kan holde ud at være udendørs. Og især hvis man ønsker, at spille golf er temperaturen vigtig. Man skal ikke være bange for, at regne væk lige meget hvornår man rejser.

Andre ting at opleve i Dubai

Hvis man vil have en dag eller to uden golf, er det nok at tage sig til i Dubai. Man kan f.eks. tage på safari i ørkenen, hvor man kan køre ørkensafari og ride på kameler. Man vil også kunne stå på sandboard, ned af sandklitterne.

Hvis du kan lide højder, kan du købe en billet op i det populære Burj Khalifa. Her kommer du helt op til 125 etage, hvor du kan se ud over hele Dubai. Du kan også vælge, at se Dubai endnu højere oppe. For man kan tage en helikoptertur, hvor man bliver fløjet henover Dubai.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelMød GOLFBLADET i Herning
Næste artikelGolfbladet – Februar 2019
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.