Et halvt år efter afskeden med golfrejsebureauet Green2green indleder den tidligere medejer, Ole Grauting, fra årsskiftet et nyt samarbejde med NordicGolfers.com

Efter et halvt års tænkepause er den tidligere medejer og direktør i det århusianske golfrejsebureau Green2green, Ole Grauting, klar igen på teestedet til en ny runde i golfrejsebranchen.

Denne gang med NordicGolfers.com, som han har indgået aftale med gældende fra årsskiftet. Den 54-årige Ole Grauting stoppede 1. juli 2023 i Green2green i forbindelse med et generationsskifte, hvor ejeren Peter Grinsted gav stafetten videre til sønnen Nicolaj Grinsted, der har overtaget posten som bureauets administrerende direktør. I samme forbindelse valgte Ole Grauting at sælge sin andel af firmaet som han forlod med en klausul om ikke at arbejde med golfrejser i det næste halve år.

Da Green2green skulle igennem et generationsskifte, havde jeg svært ved at se mig spille en rolle i fremtiden i firmaet, hvor jeg har kørt parløb med Peter Grinsted gennem 20 år, siger Ole Grauting, der har 35 års erfaring inden for golfrejsebranchen. -Nu er tiden kommet til at prøve noget nyt, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med folkene i NordicGolfers.com med opgaver inden for både produktion, drift og salg” siger Ole Grauting, der er bosiddende i Rønde.

Ole vil fortsat have Aarhus som udgangspunkt for samarbejdet med det hastigt ekspanderende NordicGolfers.com, der i 2007 blev grundlagt af de nuværende ejere, Jess Krelskov og Christian Mathiassen.

Vi er meget glade for at få en erfaren mand som Ole Grauting med ombord. Vi føler os sikre på, at han fra sit udgangspunkt i Jylland kan være med til at produktudvikle og løfte vores forretning til et nyt niveau” siger Jess Krelskov.

Forrige artikelNY: Ugens-tv golf: Dubai og Hawaii
Næste artikelGolf Experten træder ind som ny partner i landsdækkende golfturnering
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.