Både Nicole Broch Estrup og Emily Kristine Pedersen gik tredje og sidste runde af Aramco Team Series Singapore i 75 slag, og det betød at de begge faldt bagud i stillingen. Nicole til delt 20. plads i -1 og Emily til delt 46. plads i +5.

Franske Pauline Roussin var formidabelt spillende og hendes 64’er i finalerunden sendte hende helt til tops med 15 under par, hele 4 slag bedre end verdensstjernerne Danielle Kang på andenpladsen og Lydia Ko som nummer tre.

Samtidig forbedrede Roussin sine chancer for at komme på efterårets Solheim Cup-hold, hvor hun alvorligt nærmer sig de bedste europæere på verdensranglisten, Rolex Ranking.

Niklas alene i weekenden

Anden runde af SDC Championship i Sydafrika blev færdigspillet lørdag morgen, og Niklas Nørgaard gik -6, og er dermed klar til finalerunderne som nummer 24 i -2. Desværre er han eneste dansker videre. Martin Simonsen gik helt ned med en 82’er, og John Axelsens +1 som han overnattede på viste sig akkurat ikke at være nok. Også Jeff Winther havde en skdit lørdag morgen og missede cuttet efter en 76’er.

Norske Kristian Krogh Johannesen fører i -11.

Fleetwood nærmer sig topformen

På PGA Tour spiller man Valspar Championship, og her fører Adam Schenk i -7 efter to runder. Tommy Fleetwood, der ikke har haft de store resultater i et stykke tid er på delt tredjeplads, og et topresultat her vil utvivlsomt komme ham til gavn i kampen om pladserne på Europas Ryder Cup-hold.

Et par andre Ryder Cup-aktuelle navne, kaptajn Luke Donald og US Open-vinderen Matt Fitzpatrick missede begge cuttet.

Foto: Mark Runnacles/LET

Forrige artikelHård vind udsætter DP World Tour i Sydafrika
Næste artikelLang god dag for Møllens
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.