Det blev ikke en god søndag for de danske spillere i hverken WGC-Workday Championship eller Gainbridge LPGA. Hos damerne faldt Nanna Koerstz Madsen tilbage til en 31. plads efter en runde i par og Nicole Broch Larsen gik +2 og faldt tilabge til en 48. plads.

Rasmus Højgaard har en vane med at levere spektakulære scores i finalerunderne, og søndag var ingen undtagelse, i går dog med negativt fortegn. Han gik en 82’er (+10), ikke mindst takket være turneringens højeste enkeltscore på et hul – en 10’er og femdobbelt bogey på par5-hullet 7. Dermed blev det til en 67. plads af de 71 der gennemførte til Rasmus. Halvt danske Trevor Simsby blev nummer 37 og kan prale af at have slået en lang række absolutte verdensstjerner.

To i træk

Collin Morikawa på 24 år vandt sin fjerde sejr siden debuten i sommeren 2019, da han stille og nærmest fejlfrit cruisede hjem i 69 og -18 samlet. Det var tre slag bedre end Viktor Hovland (67), Billy Horschel (70) og Brooks Koepka (70), der delte andenpladsen. Endnu en fornem præstation af nordmanden, der nærmer sig verdens top10 med stormskridt, og nu er nummer to på FedEx Cup ranglisten og synes sikker på Ryder Cup-debut til september.

Gainbridge LPGA - Round Three Julio AguilarPå LPGA fik man for anden turnering i træk en Korda som vinder. I sæsonåbningen var det Jessica, i denne uge lillesøster Nelly, som gik 69 og vandt i -16 samlet med tre slag til Lexi Thompson og Lydia Ko, der førte de to første dage. Ikke siden Annika og Charlotta Sörenstam engang tilbage i 2000 har to søstre vundet to uger i træk.

Miraklet udeblev

i den lille alternate turnering på PGA Tour, Puerto Rico Open, udeblev miraklet i form af en lokal sejr til Rafael Campos. En runde i 70 slag rakte kun til en delt tredjeplads. I stedet løb sydafrikanske Brendan Grace med sejren, da han med en eagle-birdie afslutning nåede -19, og akkurat kom forbi Jhonnatan Vegas, som efter en 65’er havde sat -18 som målet i klubhuset. Det var Grace’s anden sejr på PGA Tour.

Foto: Getty Images