Der venter spændende finalerunder i alle tre amerikanske turneringer i denne weekend, hvor de danske damer i Gainbridge LPGA desværre ikke længere er en del af topstriden.

Nanna Koerstz Madsen er nummer 28 i -3 efter en runde i par 72, og Nicole Broch Larsen er nede som nummer 41 i -1 efter en runde i 76 slag. En birdie på sidste hul var hendes eneste lyspunkt på en generelt uforløst dag.

I toppen overtog Nelly Korda førstepladsen med en 68’er. Hun er 13 under par, ét slag bedre end Patty Tavatanakit fra Thailand, mens Lydia Ko, der førte de to første dage deler tredjepladsen med Angel Yin og verdens nummer 1, Jin Young Ko, i -10.

Morikawa næsten indhentet

På et tidspunkt førte Collin Morikawa WGC-Workday Championship med hele fem slag efter en flot, flot lørdagsrunde, der bl.a. talte fem birdies i træk fra 5. hul og yderligere to på 11. og 12. Hewldigvis for spændingen lavede Morikawa bogey på begge bag9’s par5-huller og sluttede dagen i -15, det er to slag bedre end Billy Horschel, der leverede et stort comeback med birdie-eagle på 16. og 17., og Brooks Koepka der altså er er 13 under.

World Golf Championships-Workday Championship at The Concession - Round Three Mike Ehrmann

Yderligere et slag tilbage lurer Webb Simpson, og så skal man vel aldrig helt afskrive Rory McIlroy, som efter en 66’er har andel i femtepladsen med Patrick Reed i -11.

Rasmus Højgaard spillede runden 1 under par og rykkede et par pladser frem til 50. pladsen, mens den halvt danske Trevor Simsby såmænd slog dagens bedste slag, et hole-in-one på 6. hul og er nummer 35 i -2.

Lurer på lokal triumf

I Puerto Rico er der ved at blive varmet op til lidt af en hjerteknuserhistorie, hvis det lykkes for den lokale helt, Rafael Campos, at tage sejren i Puerto Rico Open. Han er den hidtil eneste puertoricaner, der har vundet på Korn Ferry Tour, og kan også blive den første, der vinder på den store tour. Han deler føringen inden finalen med Greyson Murray i -14. Lige efter lurer Branden Grace og Cameron Percy i -13 og 13 spillere er indenfor fem slag.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelBryson og Annika stjal billedet
Næste artikelSejre til Morikawa, Korda og Grace
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.