Lad os i dag tage Challenge Tour og Hainan Open først, for i Kina sluttede Rasmus Højgaard en flot runde af med to birdies og nåede helt frem som nr. delt 7 i slutstillingen i -9. Det betyder, at han på Road To Mallorca rykkede tre pladser fremad, så han nu er nr. 21 og har en rimelig chance for at rykke frem i top-15, der får kort til European Tour næste år.

I Buick LPGA Shanghai var det Nicole Broch Larsen, der stod for en af sidste dags bedste scorer. Det tegnede ikke sådan, da hun var i +1 for fem huller, men resten af dagen bød på pars og seks birdies. Dermed kom hun præcis op i top-20 i -4, men bedste danske spiller blev hun alligevel ikke.

Nanna Koerstz Madsen gjorde nemlig som dagens andre danskere i Asien – sluttede fornemt af. De sidste huller er alle risk-reward, og i dag præsterede hun tre birdies på de sidste fem huller. To spillere sendte hende ved at hole på 18 ud af top-10, men en 12. plads i -8 er sandelig også værd as tage med.

På Race to the CME Globe rykkede Koerstz Madsen frem som nr. 41, to pladser frem, mens Broch Larsen rykkede fem pladser til nr. 55.

Vinder blev Danielle Kang -16 foran Jessica Korda -15 med langt til de følgende.

På Jeju Island vandt Justin Thomas for anden gang CJ Cup. Vinderscoren blev – 20, Danny Lee sluttede i -18, og spillerne, der delte tredjepladsen i -15. Viktor Hovland blev nr. 31 i -7.

Forrige artikelHurra for fighting Joachim
Næste artikelAndenplads til Joachim
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.