Søndag morgen blev tredje runde af SDC Championship i Cape Town færdigspillet, og her lykkedes det engelske Matthew Baldwin at slå et hul på 4 slag ned til Kristian Krogh Johannesen fra Norge.

Det forspring blev yderligere øget i fjerde runde, og den 37-årige englænders første sejr på DP World Tour var aldrig i fare. Vinderscoren lød på -18, syv slag bedre end Adri Arnaus på  andenpladsen. Krogh Johannesen dumpede ned på en delt tredjeplads.

Niklas Nørgaard gik en fin 71’er, men det gav ikke det store avancement. Han sluttede på delt 23. plads.

Tæt duel i vente

På PGA Tour er der derimod al den spænding man kan ønske sig forud for aftenens finalerunde i Valspar Championship. Adam Schenk fører fortsat i -8, men bare ét slag efter følger et par ret kompetente herrer, Jordan Spieth og Tommy Fleetwood, og 15 spillere er indenfor 4 slag.

Skulle Tommy Fleetwood løbe med sejren i Florida, så vil det være hans første på PGA Tour, og som et lille kuriosum, så kommer både 32-årige Tommy Fleetwood og fem år ældre Matthew Baldwin begge fra Southport , en ‘lille’ kystby med ca. 90.000 indbyggere nord for Liverpool. Mon ikke der bliver skænket en ekstra pint på byens pubs hvis begge vinder samme dag?

Foto: Getty Images

Forrige artikelLang god dag for Møllens
Næste artikelOverraskende vinder af Valspar Championship
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.