Target Greens giver meget bedre visuelle udfordringer frem for alm. længde markeringer og en mere livlig Driving Range.

Target Greens er en sjov udfordring, som også samtidig giver spillerne et konkurrenceelement på Rangen.

Target Greens kan fås fra 4 op til 20 meter i diameter i forskellige farve og vil optimere ethvert træningsområde.
Det unikke ved ”Real” Target Greens fra Golf Design er at de har indbygget stødabsorbering så det er muligt at standse bolden på Target Greenen som ude på banen.

Stor tilfredshed med Target Greens i Herning Golf Klub, hvor golfmanager Bo West Møller udtaler
”I Herning Golf Klub forsøger vi løbende at opgradere vores træningsarealer. Vi har rigtig mange der bruger dem hver dag og der bliver slået bolde fra drivingrange fra morgen til aften. Derfor er et nødvendigt at optimere og gøre træningsforholdene endnu bedre.”
”Det seneste tiltag er 2 nye targetgreens, der ligger på ude på ca. 60 – 90 meter, alt efter hvor man står og slår fra. De 2 targetgreens er gode sigtepunkter, og flere har opdaget, at det er sværere at ramme de 6 meter i diameter end man lige tror. Så det er en rigtig god øvelse at slå efter dem.”
”Target Greens er leveret og monteret af GolfDesign, og monteringen blev klaret over 2 dage, enkelt og let. Produktet er stødabsoberende, hvilket er godt når bolden lander og så er de bæredygtige, da de er lavet af 100 % genbrugsplast og er derfor også 100% genanvendelige når de måske engang skal udskiftes.”
”Vores medlemmer har taget godt imod og roser det nye tiltag”, slutter Bo West Møller