Det ser i øjeblikket tvivlsomt ud, om European Tour (ET) kan spille på Tenerife, Gran Canaria og i Portugal. Restriktioner kan også ramme dem, der vil til Spanien, og flere europæiske nationer er i øjeblikket lukket land for briter og sydafrikanere.

Efter at der er indgået tæt samarbejde mellem PGA og ET skriver flere medier, først det britiske Daily Telegraph, at det kan blive aktuelt at afvikle op til tre ET-turneringer i Florida i april i ugerne efter Masters. ET-direktør Keith Pelley er naturligt ikke vild med tanken, men åben for, hvad der kan blive nødvendigt for at afvikle tilstrækkeligt mange ET-turneringer i årets løb, og han har forelagt ideen for sin eksekutivkomite i et memo, som naturligvis er fortroligt, og som det er lige så lidt overraskende, at Golf Digest har fået fingre i.

Foreløbig har Pelley kunnet glæde sine medlemmer med, at der ikke synes at være problemer med de næste planlagte turneringer i Qatar og Kenya (to), og så får vi se, om der virkelig skal spillet ‘rene’ ET-turneringer på amerikansk græs. Der foreligger ikke endnu noget om, på hvilke baner det evt. skulle være.