Tange Sø Golfklub fik en god idé. Klubben ville gøre noget for sikkerheden for medlemmerne og ikke mindst for de gæster, der besøger klubbens anlæg.
Klubben har fået lavet tre tordenskjul på banen, som nu er placeret ved hul 2/8, hul 4/12 og ved hul 14/15. Samtidig er der lavet toilet i det sidstnævnte, da det ligger længst væk fra klubhuset. I forvejen er der et toilet efter green på hul 2.

Det kan også oplyses, at der også er brugt miljøvenlige materialer til de tre tordenskjul. Alt udvendig beklædning er lavet i Superwood, som er gennemimprægneret gran. Det er en imprægnering, som er giftfri og farveløs.

Det næste skridt er nu at få sat den hjertestarter op, som klubben har vundet ved en konkurrence ved Falck. Inden opsætningen vil personale og de, der dagligt kører baneservice, komme på et kursus, så vi også der står godt rustet.

Forrige artikelNy PING-serie til kvinder
Næste artikelDen forsvarende mester har mistet trofæet
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.