PING G Le2 leverer nye standarder for personlig tilpasning af udstyr til kvinder.

PING har i mange år haft et særligt forhold til kvindegolf, bl.a. som stifter af og sponsor for Solheim Cup. Det amerikanske mærke har netop lanceret sin seneste serie af golfkøller udviklet specielt til kvinder. Det er en forlængelse af selskabets tidligere G Le-serie og hedder G Le2.
I forhold til forrige model, har man forbedret teknologien, så køller og jern generelt er blevet lettere, og så har man udvidet fittingmulighederne, så alt kan tilpasses den enkelte spiller. Det gælder loft, lie og længde, forskellige skafter; vægt, flex og griptykkelse. Ud fra en gennemgående fitting, bliver hver enkelt jern og kølle specialsamlet, så man bl.a. opnår den ideelle gapping mellem hver enkelt kølle/jern i bag’en.

Serien består af en lettere og mere tilgivende driver med en mere aerodynamisk form, der giver højere svinghastighed. En serie af fairways og hybridkøller, der justerbare og har stærkere slagflader som øger boldhastigheden, lettere jern, der er designet til at slå både længere og mere lige, og endelig tre nye puttermodeller, som har PINGs særlige længdejusteringssystem. Driveren koster 3.299, fairways 2.099, jernene 1.099 kr. pr. stk., putterne fra 1.799 og køber man minimum fem jern,så får man hybridkøllerne til samme pris som jernene. PING G Le2 kom i butikkerne i går.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med fejring af måneslag
Næste artikelTange Sø Golfklub gør noget for sikkerheden
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.