Danskerne kom ikke i fokus hverken i Prag, hvor D+D Real Czech Masters sluttede, eller i Nordirland, hvor ISPS Handa World Invitational færdigspillede på Calgorm Spa & Golf Resort.

I Tjekkiet var belgiske Thomas Pieters (billedet/Getty) fire slag foran Adri Arnaus, Spanien med tre huller tilbage. Med birdie mod Bogey skabte Arnaus lidt spænding, men Pieters’ vinderputt var kun på godt ½ m: 1. Pieters -19. 2. Arnaus -18. 3. Andrea Pavan, Italien og Sam Horsfield, England -16.

Joachim B. Hansen gik sidste runde i par og blev nr. 30 i -8, mens Thomas Bjørn gik i +2 og sluttede som 58 i -4. Jeff Winther sluttede sidst i finalefeltet i +9 som den eneste over par.

I Nordirland sejrede Jack Senior efter omspil mod Matthew Baldwin, efter at de begge var sluttet i -11. Rasmus Højgaard, der som den eneste dansker klarede lørdagens sekundære cut, besatte 24. pladsen i -1, mens Martin Leth Simonsen ikke fik mulighed for at forbedre sin placering som 38 i +1 og Jeppe Huldahl ikke sin som 44 i +2.

På Order of Merit ligger Rasmus Højgaard som nr. 16, Leth Simonsen som nr. 21 og Benjamin Poke som 25. De 15 bedste efter sæsonen får kort til European Tour 2020.

Forrige artikelMacIntyre tager Kyle Stanley ved hornene
Næste artikelPGA TOUR: Thomas triumferer – Tigers sæson slut
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.