Det blev en god dansk start på WGC-FedEx St. Jude Invitational. Thorbjørn Olesen gik TPC Southwind i Memphis i 66 slag (-4) og det giver ham en delt syvendeplads i det stærke felt.

Lucas Bjerregaard var en dyb hulkant fra at være 2 under par, men puttet på 18. hul kørte hele vejen rundt i hullet og blev oppe, og så måtte han nøjes med en runde i 69 slag og i øvrigt glæde sig over at han tævede sine mere berømte makkere i bolden, Kevin Kisner (+7) og Patrick Reed (+3).

Jon Rahm spillede fantastisk og satte med en 62’er rekord for laveste runde i turneringen nogensinde. De 8 under par giver ham hele tre slags forspring til hele fem spillere på den delte andenplads i -5.

 

Forrige artikelKvindegolf: Amalie fortsat med helt fremme
Næste artikelDet kører derudaf’ for Jannie
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.