Så er samtlige spillere til Presidents Cup 13-15. december på Royal Melbourne i Australien klar. De sidste fire spillere blev kendt, da den amerikanske holdkaptajn Tiger Woods (billedet/ Getty) annoncerede sine fire wild cards, og han selv, ikke overraskende, var blandt dem.

Mens Woods har haft lodret fiasko i Ryder Cup, stiller tingene sig helt anderledes i Presidents Cup, hvor han har vundet 24 og delt et enkelt af sine 40 opgør. Med seks singlesejre er han den mest vindende singlespiller i turneringens 12 foregående udgaver, af hvilke han har spillet i de ni; og tre gange har han holet det putt, der sikrede amerikansk sejr, også rekord.

Han gav sine øvrige wild cards til Tony Finau, Patrick Reed og Gary Woodland, der føjede sig til disse otte: Patrick Cantlay, Bryson DeChambeau, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Matt Kuchar, Alexander Schauffele, Webb Simpson og Justin Thomas.

Kaptajnen for det internationale hold, Ernie Els, gav sine fire wild cards til Jason Day, Australien, Adam Hadwin, Canada, Sungjae Im, Sydkorea og Joaquin Niemann, Chile, som føjede sig til Hideki Matsuyama, Japan, Adam Scott, Marc Leishman og Cameron Smith, Australien, Louis Oosthuizen, Sydafrikam Abraham Ancer, Mexico, Li Haotong, Kina og C. T. Pan, Taiwan.

Et hold med flere af de yngste, der endnu har deltaget. Den første chilener i turneringens historie, Niemann, fyldte først 21 i går. Den alder har Im allerede nået, men kun Ryo Ishikawa, Hideki Matsuyama og Jordan Spieth har ellers være så unge i turneringens historie.

Det internationale hold er også mere internationalt end nogensinde før: Australien, Sydafrika, Mexico, Chile, Canada, Japan og ikke mindst fra de politiske brændpunkter Sydkorea, Kina og Taiwan.

Forrige artikelPoke holder liv i drømmen
Næste artikelSanserne bombarderes på Tenerife
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.