Det var Jesper Nielsen Zeeb fra Tranebjerg på Samsø, der kom med den negative kommentar, som Nanna Koerstz Madsen reagerede på, og det har givet hende en ny fan. Jesper siger:

Det var en dum kommentar, og jeg er imponeret over både, at Nanna gad at reagere, og måden, hun har gjort det på. Jeg har sendt hende dette svar:

På med Ja-HATTEN!

Jeg er så glad for at jeg tog fejl Nanna Koerstz Madsen Official og glad for den flotte eagle på sidste hul! jeg skal nok komme med positive kommentarer og god karma hele vejen til USA fremover 🤣🇩🇰🎉🏌🏼‍♀️Hvis du en dag kommer til Samsø, så skal du få min fine cap! 😃

Til golfbladet.com siger han:

Hun repræsenterer dansk golf fantastisk, og med den måde, hun har håndteret det her på, har hun mindst fået én ny fan, nemlig mig!

Forrige artikelG-Mac klar til The Open
Næste artikelGolfsixes i fynsk forår
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.