I skyggen af Rory McIlroys formidable spil og stensikre sejr i RBC Canadian Open sikrede Graeme McDowell sig en plads i feltet til The Open på Royal Portrush i Nordirland.

Nordireren, der kommer fra netop Portrush, skulle slutte blandt de tre bedste ikke-i-forvejen-kvalificerede og i top10 i Canadian Open, og han holdt sig med fremme hele ugen. Da det begyndte at spidse til søndag viste G-Mac, som han kaldes, niveauet. På sidste green sænkede han et næsten 10 meter langt putt for par, hvilket lige akkurat var nok til at give ham andel i en delt 8. plads og altså en billet ’hjem til The Open’.

Også canadiske Adam Hadwin kan booke flybilletter til årets sidste major. Han sluttede på en udelt 6.-plads. Den tredje ledige plads blev der ikke brug for, da de øvrige otte i top10 i forvejen var kvalificeret.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelSpa og Wellness på Great Northern
Næste artikelTirsdagsanekdoten 2: Ja-hatten kom på!
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.