Mellem USA og Canada over Niagara Falls er der på det korteste sted 342 yards (313 m), og ikke kun afstanden er en forhindring for et drive. Der er også tågeskyer og regndråber i luften fra det tordnende vandfald – for ikke at tale om den næsten uundgåelige blæst.

Mange har i tidens løb forsøgt at drive over Niagara. Bedst husker de fleste John Daly, der ikke kom rigtig tæt på, men nu var Avis sponsor for et forsøg af verdensmesteren i long driving, Maurice Allen. Han vandt sidste år VM med et længste forsøg på 393 yards (360 m).

Betingelserne blev undersøgt grundigt, og man kan på nettet finde tre videoer med forløbet, den sidste med adressen

Det sjove er. at Allen selv var sikker på, at den bold, som nåede over, faktisk var dykket for tidligt og som de andre havnet i vandet – men det var den ikke, og nu er Allen den eneste i verden, der har drivet fra Canada til USA over Niagara Falls.

Vi har desværre ikke rettigheder til billeder fra begivenheden, så Gettys billede er Allen i aktion på TPC Sawgrass.

Forrige artikelReed tog første stik
Næste artikelCatriona Matthews Solheim Cup-kanin
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.