Det er længe siden, at vi har fået en god samling citater om vores dejlige/brutale/sjove/uretfærdige ….etc spil.

Her kommer nogen:

Være munter og underholdende på en golfbane? Driller jeg min bedste vens mor med hendes svage hjerte?

Phil Silvers

— o0o —

Golf er som kærlighed: Tager du den ikke alvorligt, er den ikke sjov. Tager du den alvorligt, knuser den dit hjerte.

Arnold Daly.

— o0o —

Golf er et spil, hvor moral, ihærdighed og blind tillid kun giver dig en eneste ting; Et mavesår!

Tommy ‘Thunder’ Bolt, kendt som en af historiens hidsigste golfspillere.

— o0o —

Hvis du kan holde hovedet koldt, når dit golfspil forvitrer, bør du have nyt hoved!

Michael Ryan.

— o0o —

Der er næppe noget, der kan aflede dig fra alt andet som golf. Jeg har aldrig været deprimeret nok til at begynde at spille et spil, der kan få dig til at glemme at hade dine værste fjender.

Will Rogers.

— o0o —

Den mest udsøgte, tilfredsstillende handling i golf er at kaste en kølle i afsky. Det fulde bagsving, den forsinkede udløsning af håndleddene, den fulde opfølgning fulgt af den unikke hvislen i luften, der kun kan lignes ved lyden af en overflyvende stæreflok, har ingen paralleller i sport.

Henry Longhurst.

— o0o —

Jeg bliver ophidset over et dårligt slag ligesom alle andre, men det er fjollet at lade det påvirke dig. Når jeg jeg kikser et slag, tænker jeg bare på, hvilken vidunderlig dag det er, og hvilken glæde jeg har af den rene, friske luft, jeg indånder. Det er det, der giver mig styrke til at brække min kølle.

Bob Hope i ‘En afhængig mands bekendelser’.

DEL
Forrige artikelEn skøn golfbane i den fynske skov
Næste artikelMange tilbud i Nordjylland
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.