Søndagens Taylormade Driving Relief på Seminole GC blev spillet under afslappede omstændigheder, selv om formålet var ædelt og pengene store og vigtige. Det var let diset, og luften var fugtigvarm, som den tit er nærmest ulidelig i Florida, og den sædvanlige dresscode for topgolfere havde været en sveddryppende omgang.

TaylorMade Driving Relief Supported By UnitedHealth Group Getty Images
Rickie Fowler

Derfor spillede verdens nr. 1, 5, 17 og 110 i lette poloer og bermudashorts og befandt sig så godt i det, at næppe nogen har taget anstød. Desuden var der kulørte indslag i påklædningen, hvor Fowler havde en næsten Hawaiipræget polo med sit universitets farve, orange, som dominerende, og Matthew Wolff bar nogle sko, som, forestiller jeg mig, hurtigt kan komme til at danne mode.

TaylorMade Driving Relief Supported By UnitedHealth Group Getty Images
Matthew Wolffs sko

Der er stadig et stykke vej, før spillere får lov til at bære lige så praktisk og behagelig beklædning som deres caddies, men der må blive kortere for hver gang, man ser, ar det ikke er skadende for golfspillets ry at spille i det mest bekvemme tøj, og den dag kommer formentlig også, hvor det ikke forårsager løftede øjenbryn, at man spiller i golfsandaler.

Hero Indian Open - Previews Getty Images
Scott Hend

I turneringsgolf var det en gang tilladt at spille i korte bukser i Turlish Airlines Open, og det samme var været tilfældet i Golf Sixes samt i Hero Open, hvorfra vi har ovenstående billede af Scott Hend, som måske lige er afslappet  nok for de fleste.

DEL
Forrige artikelNærmest flaget gav 1,1 mio. $
Næste artikelOnsdagssneglen online 7: En gylden mulighed
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.