Emily K. Pedersen og Sebastian Cappelen er ikke et par, men de er begge to i par efter første runde på hhv. LPGA Tour’s Marathon Classic og Korn Ferry Tour’s TPC Colorado Championship.

Det placerer dem i begge tilfælde lige omkring cutgrænsen. I denne sæson har Emily haft svært ved at krybe over den, mens Sebastian så sent som i sidste uge spillede sig helt frem i toppen fra en placering langt under nummer 100, inden han med et par tabte slag sluttede midt i feltet. Følg scores resten af weekenden her: Marathon Classic og TPC Colorado Championship.

Lave scores

Mexicanske Roberto Diaz har spillet stabilt i denne sæson, men fik det hele til at gå op i en højere enhed i John Deere Classic på PGA Tour. Han kunne skrive under på en runde i 62 slag (-9) på TPC Deer Run, hvor scores generelt var lave. 19 spillere er 5 under eller bedre. Et slag efter, i -4, kom sidste uges vinder Matthew Wolff godt fra start, mens norske Viktor Hovlands -2 kun placerer ham lige inden for cutgrænsen. Følg scores resten af weekenden her.

Forrige artikelTo danske hold spiller om medaljer
Næste artikelDansk Winther i skotsk sommer
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.