SM match

Lasse Jensen er efter første runde af Porsche European Open på den monsterlange Green Eagle ved Hamburg delt nr. 13 i -1. Sagen bød på kraftig blæst og krabbe regnbyger, så det var imponerende, at Paul Casey kunne tage føringen i -6 foran Matthias Schwab -5.

Jeff Winther ligger i par som nr. 28, Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen som 49 i +2, Nicolai Højgaard som 75 i +3, Thomas Bjørn 106 i +5, Nicolai Tinning 124 i +6 og Joachim B. Hansen nr. 134 i +7.

Challenge Tour

I Open de Bretagne er forholdene også vanskelige, så en score i -2 placerer Marcus Helligkilde (billedet) som delt nr. 3 efter Robert Dinwiddie -4 og de to islændere Gudmundir Kristjansson og Birgit Hafthorsson -3.

Indenfor cuttet ligger også Mark Haastrup +2, mens de bedste af danskerne, der skal forsøge at spille sig på den rigtige side af stregen, efter første runde er 72. Jeppe Huldahl og Martin Leth Simonsen +4 samt 92. Rasmus Højgaard +5.

SM Match

I Sverige er Victor Østerby eneste danske tilbage i 1/8-finalerne, og han måtte til 21. hul, før han nåede så langt.

EM-hold seniorer

Senior EM hold spilles i Rungsted, hvor det danske hold blev nr. 3 i kvalifikationen i +13 efter Skotland og Irland +10. I kvartfinalen nedlagde danskerne Spanien 5-0 og møder i semifinalen Irland, som vandt 4-1 over Tyskland.

 

Forrige artikelVindere og tabere
Næste artikelSeniorherrer faldt i omspil
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.