Trelleborg er beliggende i Skovsø-dalen lige øst for Slagelse ved afkørsel 38 på Vestmotor-vejen.
Klubben råder over en 18 huls mesterskabsbane designet af Rolf Henning Jensen, en 9 hullers Pay & Play bane, en par 3 bane, drivingrange m/indspilsgreen samt en puttingbane.

18 huls mesterskabsbanen er en af Danmarks længste med sine 6.515 meter fra hvid tee og med hul 7 som et af de længste par 5 huller, der kan sættes til 603 meter.
Banen er meget varieret med brede fairways, hurtige greens og altså masser af længde.
Der er ikke voldsomt mange forhindringer undervejs, dog er der enkelte søer og åer, man skal tage sig i agt for, og hvis greenkeeperen lader roughen vokse, kommer man i alvorlige vanskeligheder hvis fairway misses.

Efter 18 år er træerne på flere huller ved at have en størrelse der gør, at de kommer i spil, så man ikke bare kan stikke den driveren på alle huller.
Efter en lang runde kan man sætte sig i restauranten til lidt mad og drikke. Der er i godt vejr et dejligt udeområde lige ved greens fra hul 8, 9 og 18.

Trelleborg Golfklub har som så mange andre golfklubber haft det svært med økonomien. – En ny bestyrelse, der virkelig har haft arbejdstøjet på, et rekrutteringsudvalg der med sine mange nye tiltag har tiltrukket mange nye spillere, et begynderudvalg der har taget sig rigtig godt af alle de nye samt et sponsor udvalg, der har fastholdt gamle og tiltrukket nye sponsorer har gjort, at økonomien ser bedre ud end længe. Samtidig har klubben i løbet af 2020 haft mellem 4500 og 5000 greenfee spillere, som også har været med til at forbedre økonomien.
Der arbejdes nu på forbedringer af banen, nye bunkers, nye stier og veje og i det hele taget et løft af banerne.

Andre nye tiltag her i slutningen af året, er et medlemskab som går ud på, at enhver med spilerfaring kan købe et DGU kort for 649 kr. Dette kort giver, ved betaling af greenfee, ret til spil på alle baner i Danmark og i udlandet.

Trelleborgs 9 huls Pay & Play bane er åben med sommergreens hele vinteren. Det har klubben haft stor succes med gennem mange år, og man kan som udefra-kommende købe et vintermedlemsskab for 1000 kr., der gælder fra d. 1/11 2020 til d. 31/3 2021.

DEL
Forrige artikelSejrede i Skeechers
Næste artikelHonda e
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.