Nej, chipperen er ikke en uddød race.

Med jævne mellemrum dukker begrebet ’en chipper’ op på udstyrsmarkedet, som et hjælpejern til alle dem, der har svært ved at slå de små chipslag tæt på green med en wedge, et 7-jern eller hvad man nu forsøger sig med. Chipperen har været en forkætret størrelse i årtier; elsket af mange især med højere handicaps, foragtet og næsten latterliggjort af de bedre spillere.

Nu har PING send ten ny ChipR på markedet. En short game løsning, der kombinerer elementer fra putteren med wedgen, i én etspillet enhed. Den er inspirret af PINGs originale Chipo, der kom i 1970’erne. ChipR har længde som en putter – 35’’, og loft som et 9-jern (38.5⁰), og er designet til at blive benyttet fra omkring 40 meter og ind, ved at slå til bolden præcis som man putter. Loftet løfter så bolden og skaber et perfekt chip’n run slag. Pris 1.450 kr. Med stålskaft eller 1.550 kr. med grafitskaft.

Forrige artikelWingman-serie fra Tour Edge
Næste artikelMade in Himmerland flytter til attraktiv termin
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.