På udkig efter en putter, fra et mærke du ikke kender? Måske Tour Edge Wingman er en mulighed.

Fra tee – til chips – til greens. Månedens tredje nyhed er en ny putter-serie, og fra et mærke, som kun i begrænset omfang fås i Danmark. Af samme årsag kan det måske være vanskeligt at få fat i Tour Edges Wingman-puttere, men Golfsmeden i Nordsjælland forhandler Tour Edge jern og woods, så momn ikke han også kan tage puttere hjem.

Wingman er i Exotics serien, altså toplinjen fra det amerikanske mærke, og 700-serien består af seks nye puttere, i tre forskellige mini-mallet designs og i alt seks forskellige hosel-muligheder. Alle seks puttee giver særdeles høj MOI, og er altså meget stabile, og så har Tour Edge udviklet et sigtesystem, de kalder for Lock-On, og som skulle gøre det lettere at line bolden op på den helt rigtige linje. Wingman 700-serien kommer på markedet 1. august og prisen ligger omkring 1.500 kr., måske lidt dyrere i Danmark hvis der også skal være lidt til forhandleren

Forrige artikelBig Max – vandtæt og stor
Næste artikelTryllestav fra udenfor greens
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.