Der er syv forskellige modeller i TaylorMades nye TP Patina serie af puttere, som er designet til at ligne puttere fra fortiden, men har al nutidens – og fremtidens teknologi. Det gælder for eksempel en ny aluminiums Pure Roll indsats i slagfladen, der sikrer at bolden straks får fremad-rul i tilslaget. Vægtfordelingen justeres med vægtskruer i hæl og tå, der øger tilgivelsen og sikrer, at selv putts, der er ramt lidt i hælen eller tåen ruller ’ligeud’.

Det er tredje generation af TaylorMades TP-serie og den smukke kobber-nikkel finish er lavet for at give putterne et eksklusivt retro-udseende. Serien består af tre blade-modeller og tre mallets, hvor den ene model, Dupage, er ny i forhold til tidligere modeller. Fås som standard i 34 og 35 tommer med SuperStroke Pistol GT 1.0 grips.
TaylorMade TP-Patina serien koster 2.199 kr. uanset hvilken model.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om gravide golfstjerner
Næste artikelUgens golf: Lucas forsvarer i The Home of Golf
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.