REDIGERET: DP World Tour rykker fra den kommende europæiske Ryder Cup-banen til den forrige. Le Golf National udenfor Paris er vært for Cazoo Open de France, hvor præmiesummen er som i Himmerland 3 mio. euro, og ikke som i turneringens storhedstid hvor det var en Rolex Series.

Også i denne uge er der masser af danskere at følge: Thorbjørn Olesen og Joachim B. Hansen har store succesoplevelser fra banen, Thomas Bjørn vender tilbage til stedet hvor han som kaptajn for Ryder Cup-holdet fejrede sin måske største triumf, brødrene Højgaard, Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Niklas Nørgaard Møller og Jeff Winther.

Sidste uges vinder Robert MacIntyre og den stærke franskmand Victor Perez er vel at anse som forhåndsfavoritter og så stiller bl.a. Hennie Du Plessis og Patrick Reed op, selvom de ellers har valgt at spille på LIV Golf. De jagter verdensranglistepoint mere end noget andet.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 13.30 alle fire dage.

Presidents Cup

Ikke så snart er PGA Tour sæsonen gået i gang – med Max Homa som vinder af Fortinet Championship for andet år i træk i sidste uge – før man holder pause for at spille Presidents Cup. Det er matchen mellem USA og The International Team (minus Europa) efter stort set samme format som Ryder Cup. USA anført af Davis Love III er kæmpefavoritter ikke mindst fordi det internationale hold har mistet en stribe af sine bedste spillere til LIV Golf, og da PGA Tour er arrangør af Presidents Cup er de spillere udelukket.

Discovery+/GOLFTV/Eurosport 2 sender fra torsdag kl. 18.30, fredag kl. 17.30, lørdag kl. 13.00 og søndag fra kl. 18.00.

Nanna tilbage

LPGA Tour er i Arkansas til Walmart NW Arkansas Champinship, hvor Nanna Koerstz Madsen vender tilbage efter et par ugers turneringspause. Forhåbentlig med fornyet energi og tro på egne evner. Også Emily Kristine Pedersen er i feltet der toppes af bl.a. Nelly Korda, Jennifer Kupcho og Lydia Ko.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 18.30 fredag og lørdag, og kl. 18.00 søndag.

Smilla Sønderby og Nicole Broch Estrup spiller med i den stærkt besatte Women’s Irish Open, hvorfra Discovery+ sender alle fire dage. Torsdag fra 14.30 – 17.30, og fredag til søndag fra 15.00 – 18.00. Her er favoritterne den svenske Linn Grant, der allerede har vundet fire gange i år og Leona Maguire, som er taget hjem til den grønne ø, for at udfordre de bedste på Ladies European Tour.

Foto: Joachim B. Hansen var snublende tæt på at vinde på Le Golf National i 2019 (Foto: Getty Images)

Forrige artikelTirsdagsanekdoten ser på ECCO Tours Great Northern Challenge
Næste artikelHästens Holstebro Open 2022
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.