OPDATERET: Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard pudser Masters-formen af i denne uge i Valero Texas Open i San Antonio. Det samme gør bl.a. Rory McIlroy, Jordan Spieth og Hideki Matsuyama, der også er at finde i feltet.

Discovery+/Eurosport 2 sender fra kl. 22 torsdag-fredag (special feeds fra kl. 14.15) og fra kl. 19 i weekenden.

DP World Tour holder pause i denne uge, men der er tv fra både Ladies European Tours Australian Women’s Clasic på Bonville Golf Resort, hvor Nicole Broch Estrup og Smilla Tarning Sønderby er med. Især Nicole har fået en fin sæsonstart med flere top10-placeringer og hun er nummer 11 på ranglisten. Turneringen begynder fredag.

V Sport Golf/Viaplay Total sender fra kl. 02.30 natten til lørdag og kl. 03.30 natten til søndag.

Også LPGA Tour er på programmet hos V Sport Golf/Viaplay Total. Det gælder T-Mobile Matchplay i Las Vegas, og både Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er med. NB! De første to dage – i dag onsdag og torsdag – spilles slagspil, hvor de 65 bedste og delt går videre. Fredag spilles igen slagspil, og derefter kvalificerer de 32 bedste sig til hulspilsturneringen, som altså først begynder lørdag. Står flere spillere lige er der opspil om at slutte blandt de 32 der går videre.

Der sendes fra midnat onsdag, torsdag og fredag, samt fra kl. 19.30 og igen fra midnat lørdag. Og søndag sendes afgørelsen fra midnat.

På Discovery+ kan man også se Korn Ferry Tour fra kl. 16.30 torsdag-fredag, kl. 21.30 lørdag og 20.30 søndag.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med aprilsnar fra 2009
Næste artikelStærkt comeback af Nanna
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.