OPDATERET MED RETTELSE: LPGA Tour tyvstartede allerede onsdag i Las Vegas med T-Mobile Match Play turneringen. Hulspillet kommer dog først senere, så de to første dage er det ‘business as usual’ for spillerne – det handler om at komme i top65 og klare cuttet.

Nanna Koerstz Madsen lagde rigtig fint ud med en runde i 70 (-2) trods en lidt vaklende start. Efter fire huller var hun 2 over par, og det var hun stadig efter 11. Men så tog hun fat. Birdies på 3., 4. og 5. hul (hendes 12.-14.) sendte hende under par, og hun fuldendte det flotte comeback med endnu en birdie på sidste hul. Dermed ligger hun på delt syvendeplads.

Knapt så godt gik det for Emily Kristine Pedersen, der blot lavede én birdie på den udfordrende Shadow Creek-bane, og hele seks birdies. 77 (+5) lyder dog værre end det er, for hun er placeret som delt 72 bare et enkelt slag fra cuttet, som altså falder torsdag.

Fredag spiller de 65 (og delt) stadig slagspil, og først herefter går blot de otte bedste (RETTET) videre til weekendens afsluttende hulspil.

Sei Young Kim fører i -6 foran Rose Zhang og Danielle Kang i -5.

Foto: Getty Images

Forrige artikelUgens tv-golf: Masters-formen pudses af
Næste artikelMageløst! Emma Bunch vandt igen!
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.