Ugen byder på tv-golf både morgen, aften og nat.

DP World Tour er i gang igen, denne gang i Singapore og The Porsche Singapore Classic, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen har fået en invitation og slutter sig til Jeff Winther, Rasmus Højgaard, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard og Sebastian Friedrichsen, der kom ind på yderste mandat.

V Sport Golf sender fra kl. 6 om morgenen torsdag og fredag, og allerede fra kl. 03.30 lørdag og søndag.

Aftenprogrammet leverer Discovery+/Eurosport2 med Valspar Championship fra Innisbrook i Florida. Her er Thorbjørn Olesen i feltet, mens Nicolai Højgaard lige tager en pause efter to missede cuts i træk.

Der sendes liv fra kl. 19 torsdag-fredag, og fra kl. 18 i weekenden.

Den sene aften- og natteunderholdning leverer spillerne på LPGA Tour, der spiller Fir Hills Se Ri Pak Championship i Californien. Emily Kristine Pedersen er i feltet.

V Sport Golf sender live fra kl. 23 torsdag, fredag og lørdag, men allerede fra kl. 20 søndag.

For de meget ihærdige sender Discovery+ også fra PGA Tour Champions, Hoag Classic i Californien. Natten til lørdag kl. 3, og derefter kl. 21 og 23 lørdag og søndag aften.

Foto: Jonathan Gøth-Rasmussen får chancen i Singapore. (c) Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om hjemmeservering af Masters fastfood
Næste artikelMonahan om møde med PIF: Konstruktivt
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.